Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tűnj ki a tömegből!
mobilbarát egyedi Joomla sablonok

Fontos a mobilbarát Joomla sablon mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Google újra frissít! hogy még mobilbarátabb legyen az internet

Mikor megfelelő, releváns válaszokat, találatokat várunk a Google keresőben, akkor a találat nem függhet attól, hogy milyen eszközön keresünk! Állítja és mondja a Google a Webmester Central Blog -on. Ezzel teljesen egyet is érthetünk.

Google újra frissít! hogy még mobilbarátabb legyen az internet

 

A felhasználónak meg kell kapnia a legjobb választ kérdéseire, függetlenül attól, hogy Ő most telefonon, vagy tableten, vagy asztali gépen keres.

 

Viszont!

Ha a releváns találatok között olyan honlap szerepel, ami mobileszközökön nem megfelelően jelenik meg, nehezen lehet rajta böngészni, lassan töltődik le, akkor az a honlap nem felhasználóbarát, nehezíti a felhasználó dolgát.

Az ilyen honlapok sorsa, hogy hátrább kerülnek a találati listán és előtérbe kerüljenek a minőségi, hasznos, felhasználóbarát honlapok.

mobilbarathonlap 3

Ennek érdekében már 2015-ben elkezdte használni a Google a mobilbarát besorolást a keresésekben és most 2016. március 16-tól kiküldtek egy új frissítést, melynek következtében még jobban beszámít a keresési találatokba a mobilbarát, reszponzív honlapszerkezet.

 

Ha az Ön honlapja már reszponzív, mobilbarát szerkezettel készült, akkor az új frissítés nem fogja érinteni a honlapot.

Ha viszont még nem, vagy csak részben mobilbarát és a Google lát némi kivetni valót a honlap szerkezetében, akkor érezhető lesz a változás.

 

Érdemes tehát tesztelni honlapját, hogy megfelel e a Goolge elvárásainak!

 

 

... jó tudni, hogy ...

 

Honlapja még nem mobilbarát?
nem érdemes már tovább húzni!

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

kerjen ajanlatot most