Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tűnj ki a tömegből!
mobilbarát egyedi Joomla sablonok

Fontos a mobilbarát Joomla sablon mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Mi a Reszponzív honlap, responsive web design?

Az okostelefonok, táblagépek, multimédiás TV-k megjelenésével a megszokott fix szélességű honlapkészítés már nem megoldás. Ezeknek az új eszközöknek más és más a kijelző mérete és felbontása. Csak az okostelefonok körében több tucatnyi kijelző méret van a piacon.

Mi a Reszponzív honlap, responsive web design?

 

Hogyan készültek eddig a Honlapok?

 

Általában kiválasztottunk egy fix szélességet, mely minden monitor méreten megfelelően, és ugyanúgy megjelenik.

Az okostelefonok, táblagépek elterjedésével ez a megszokott fix szélességű honlapkészítés már nem megoldás, hiszen a kijelzőjükön nem fér el, nem fér bele a monitorra készített fix szélességű honlap. Ilyenkor lépnek fel olyan problémák, hogy a honlap nagyon picuri betűkkel jelenik meg, ide oda kell tologatni, nagyítani - kicsinyíteni, lassan töltődik be, stb... Ezek a problémák gátolják a kényelmes és gyors böngészést. Gátolják az átláthatóságot, navigálást.

 

Eddig mit tett az aki szerette volna, hogy honlapja okostelefonokon is megfelelően optimalizáltan megjelenjen?

 

01 Csináltatott egy új honlapot külön mobilokra optimalizáltan

02 Aztán ha volt elég anyagi forrása, akkor elkészítette a honlapot még különböző méretekre.

 

Viszont ez a megoldás
sem anyagilag,
de főleg a Google kereső
szempontjából nem megfelelő!

 

Reszponzív web design

a megoldás, különböző készülékek kijelző méretének problémájára!

 

A reszponzív honlapkészítés arról szól, hogy egy darab honlapot készítünk el (ugyanúgy mint eddig), viszont ez az egy darab honlap minden eszközön megfelelően képes megjelenni.

 

Ilyenkor honlapkészítés közben általában három, öt, vagy akár több nézetet is előre meg kell tervezni a honlapon található különböző tartalom (képek, szöveg, gombok, ...) és arculati elemek csökkentésével, növelésével, eltüntetésével, megjelenítésével. Majd a reszponzív honlapszerkezet-nek köszönhetően a honlap érzékeli és érzékenyen reagál a különböző kijelző méretekre, és az előre elkészített három, öt terve alapján úgy jelenik meg, ahogy az a legmegfelelőbb a böngészéshez.

 

 

kerjen ajanlatot most