Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tűnj ki a tömegből!
mobilbarát egyedi Joomla sablonok

Fontos a mobilbarát Joomla sablon mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Mobilhonlap lesz a Google indexelés alapja!

Közeljövőben hatalmas változás lép életbe a Google keresési eredményei között. Tette közzé a Google a Webmaster Central Blog-on. A nagy változás annak az eredménye, hogy a mobilkeresések száma már bőven megelőzte az asztali gépen történő kereséseket.

Mobilhonlap lesz a Google indexelés alapja!

A pontos időpont még nem ismert, hogy a reszponzív és mobilhonlapok mikor veszik át a vezető szerepet a keresőkben a hagyományos honlapokkal szemben, de a hír már hivatalos. Tehát ha valakinek még nem reszponzív, mobilbarát a honlapja, akkor a jövőben érezhetően háttérbe kerül a Google keresőben, és már nem csak a mobilon történő kereséskor, hanem a hagyományos, asztali gépen történő keresési találatoknál is háttérbe kerül

Itt a végső hajrá, mikor már mindenképpen érdemes ellenőrizni, illetve elkészíttetni honlapja reszponzív és mobilbarát sablonját!

Fontos, hogy attól mert reszponzív egy honlapsablon szerkezete, még nem biztos, hogy mobilbarát is.

01 Ha a honlap reszponzív és mobilbarát, általában ilyenkor a hagyományos honlap megegyezik a mobilhonlappal, így különösebb tennivaló nem igazán van.

02 Ha viszont a mobilhonlap külön van választva a hagyományos honlaptól (pl. m.honlap.hu), ebben az esetben érdemes újra gondolni, mekkora veszteség lehet ez a vállalkozásnak.
Ugyanis fontos tényező, hogy régen ezekre a külön elkészített mobilhonlapokra jóval kevesebb tartalmat töltöttek fel, mint a hagyományos honlapokra. A SEO előírásokkal pláne nem igazán foglalkoztak.

03 Ha még egyáltatlán nincs mobilbarát honlapja, a Google ebben az esetben is indexelni fogja hagyományos honlapját, viszont erősen romlani fog a keresőben elért pozíciója.

04 Mindenképpen ajánlott SEO szempontból is átnézni a reszponzív, mobilbarát verziót. Figyelembe venni minden on-site SEO faktort, különben mind a két keresésben (mobil, hagyományos) visszaesés fog történni a találati listán.

 

 

Honlapja még nem mobilbarát?
nem érdemes már tovább húzni!

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

kerjen ajanlatot most