Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tűnj ki a tömegből!
mobilbarát egyedi Joomla sablonok

Fontos a mobilbarát Joomla sablon mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

Vállalom meglévő Joomla sablon testreszabását, de legfőképpen teljesen egyedi Joomla sablon készítését kizárólag az Ön vállalkozása számára, illetve személyre szabott, cégének már meglévő arculatához illeszkedő Joomla sablon tervezését és telepítését.
Valamint vállalom külsős WEBgrafikus által elkészített grafikai tervek szerinti Joomla sablonok készítését is.

Egyedi Joomla sablon készítés, joomla sablon testreszabása

 

Egy honlap sablon (template) esetében nem csak a honlap megjelenéséről, honlap arculatáról van szó. A honlap sablon (template) szerkezetétől függ az is, hogy a jövőben milyen sikerrel lesz megtalálható az interneten.

 

Ezért egyáltalán nem elhanyagolandó tényező, hogy a megbízott tervező a honlap sablon szerkezetét hogyan készíti el, hogyan alkalmazza a keresőoptimalizálás onPage faktor szabályait.

Ha egy cég honlapjáról van szó, tehát a cél egy jól működő üzlet, akkor még véletlenül sem fogadható el a fenti problémák, mert egy letölthető "tömeg" sablonnal soha nem tud igazán sikeres lenni!

 

Egy üzleti honlaponak tényleg érdemes egyedinek lenni és a sablonnak keresőoptimalizált szerkezettel rendelkeznie, különben szó szerint tudotosan okozunk kárt saját vállalkozásunknak.

Az egyediség ≠ a drágasággal!

 

Összességben sokkal kedvezőbb ár- és időbefektetés, mint egy előre elkészített tömeg sablon letöltése, majd babrálása, testre szabása. A jövőben sokkal rugalmasabb lehetőségek a változtatásokra, bővítésre, és verzió frissítésre!

 

Egyedi igényeimnek megfelelő Joomla sablonra van szükségem

kerjen ajanlatot most