Kérdése van?  +36-20/3434-551

Tűnj ki a tömegből!
mobilbarát egyedi Joomla sablonok

Fontos a mobilbarát Joomla sablon mind a látogatóinak, mind a jó keresési találatokhoz!
Google folyamatosan pontozza mennyire mobilbarát és milyen gyorsan töltődik be a honlapja különböző eszközökön. Önnek mennyire mobilbarát a honlapja?

Joomla honlapja mobilbarát? Vagy még nem?

Google tavalyi bejelentése óta, ahogy megígérte, komoly átrendeződés történt a kereső organikus találati listáján.

Joomla honlapja mobilbarát? Vagy még nem?

Több mint egy éve a Google már bejelentette, hogy nem csak ajánlja, hanem elvárja, hogy egy honlap reszponzív, mobilbarát legyen. A weboldalak legyenek mobilra optimalizáltak.

2014-ben, de még 2015-ben is sok cég legyintett az egészre, hogy ez Őket egyáltalán nem érinti. Szolgáltatását, termékét nem keresik mobilról, illetve úgysem a huszonéves fiatalok a célközönsége.

 

2016-ra elég erősen bebizonyosodott, hogy nagyon rosszul gondolták.

Nincs olyan termék, nincs olyan szolgáltatás amit ne keresnénk akármilyen méretű mobileszközről. Az is bebizonyosodott, hogy nem csak a huszonévesek használják ezeket az eszközöket.

Tehát legyen bármilyen termékre, szolgáltatásra szükségünk, ma már szinte 50%-ban mobileszközt is használunk a keresésre, bár jelenleg az arány még jóval kevesebb az olnine vásárlásnál. Erre a célra azért még a hagyományos számítógépeket használjuk, főleg mert nem sok webáruház alkalmas a kifogástalan vásárlási menet végig vezetésére egy kisebb kijelzőn.

Na de ha utazás közben, vagy akár munkahelyen, vagy a kanapén pihenve a mobilunkkal böngészve találunk egy honlapra, amely szimpatikus, vagy melyen hasznos, megfogó az információ az adott termékről, szolgáltatásról, akkor már 100% hogy asztali gépen is ezt a céget fogjuk megkeresni vásárlásra, illetve ehhez a céghez megyünk el személyesen.

Legyen szó akár ebben a nagy melegben légkondi vásárlásról, vagy akár egy új nőgyógyász keresésről.

 

Honlapja még nem mobilbarát?
nem érdemes már tovább húzni!

Örömmel várom hívását! Hívjon +36203434551

vagy írjon a kapcsolat oldalon!

kerjen ajanlatot most